Jump to content
Chapala.com Webboard

Recommended Posts

50 minutes ago, #HarryB said:

Tried unplugging receiver for a reset, but, no improvement. Two receivers same red light

Our Shaw is fine.  No problems.  

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

When unplugging and replugging, you need to wait several minutes for it to "drain".

If you have your own Shaw account, you can go to their Website and do a refresh. But your situation sounds more like a cable has gotten loose somewhere between the dish and the box. My cleaning lady is forever moving my box just enough to loosen the cable jack at the back. (These cable ends are notoriously weak at securing the cable itself.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I called two neighbors this morning, and although the reason for calling had nothing to do with Shaw, I asked both of them if their Shaw accounts were working.. Both neighbors have their own account and both were working the same as usual. So I would presume that those with problems are a minority.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...