Jump to content
Chapala.com Webboard

Recommended Posts

The other Board has not been accessible for 4 days. Is it just me? Or is it because I switched to Chrome.

Share this post


Link to post
Share on other sites

no problem yesterday, today I cannot get in . I have chrome but that should not matter. The internet is wacko and has been wacko in my area so that mayb be the  problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can not access since last night. I have Safari. Glad to know it is not just me. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same strange happenings up here, in Texas, along with some problems with Google and G-Mail, which seem to have been resolved this morning. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

This site can’t be reached www.insidelakeside.com’s server IP address could not be found.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

After reading the above, I just tried the other forum. It worked fine yesterday, but not today. I have Windows 10 and use Internet Explorer.

Not sure what the problem is, but it "aint" us, say I from Seattle where I have a very good internet connection.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Connection problems

Post by CanuckBob Today at 1:30 pm

 
Many people cannot access the forum right now because our host is having problems with the URL redirect to Insidelakeside.com

You can still access the forum through: https://lakechapalainfo.forumotion.net/
  • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks. That link worded just fine. Remember that when you go this route, that you have to sign in if you want to see  new posts highlighted.

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, johanson said:

Thanks. That link worded just fine. Remember that when you go this route, that you have to sign in if you want to see  new posts highlighted.

Are you sure you didn't get SPAMMED?  I got the same message and it raised suspicions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I couldn't sign in until I used the new link.  Once I got there I read what Bob posted about them having problems.

Here is what he posted:

 

Many people cannot access the forum right now because our host is having problems with the URL redirect to Insidelakeside.com

You can still access the forum through: https://lakechapalainfo.forumotion.net/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well Johanson, thanks for spoiling our ultra secret, VIP only access portal.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

The VIP address gets updated every 2 months and only works for maybe a total of three months. I can't tell you the new one except in person, and I am up north right now. So sadly I can't give you the new VPN.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still needed the link provided above to get to the other board.  Oh well. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

CBob posted:

OK, I fixed the problem without their help. 

For you techies out there...…..The Cname record where my domain name is was still showing lakechapalainfo.bigforum.com NOT lakechapalainfo.forumotion.net/. This must have changed recently and I wasn't informed. Once I changed it to the correct address it started working correctly.

Please spread the word we are back to www.insidelakeside.com
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The normal link to TOB is working fine now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...