Jump to content
Chapala.com Webboard
jhark

Access to this board from my laptop

Recommended Posts

I am able to access the board on my tablet but not from my laptop.  It started when the board was down last week and I get an error message.  Any suggestions?

 

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

First I would go to

http://www.chapala.com/wwwboard/webboard.html  on whatever computer and then I would go to the top right of the screen where it says "Existing user? sign in. I would  left click on sign in and then when the user name pops up, I would enter johanson and below where it asks for my password, I would type in my password and then left click below on the sign in label and I would be signed in. It works for me every time.

  • Like 1
  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, johanson said:

I know that you can subscribe to SiteLock for $14.95 per year.  Could it be that your www.sitelock.com is not letting you on?

That's the thing, I don't have or use SiteLock.  I thought it was this web-board that used it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

You might try starting with Chapala.com and stepping through the links to the Webboard. Also try a different browser. I've had to do that once or twice for no apparent reason.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Look at that error message.  It says "TCP timeout".  That means it took so long for the page to come up, your laptop thinks it isn't there.  This board is the only web page that has caused that on my laptop in ten years.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am also having the same problem.....when I bring up the webpage on my Chromebook the page is frozen.  I have tried all the 'fixes' above and nothing works.  No problem on my phone tho.  ? ?

Could this possibly be a Google problem.  I downloaded another Browser and was able to access.  This is crazy!!!  

Edited by CalGal
added remark

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Yes things are slow here that is for sure. I found using internet explorer 11 to help. But there have been those days that no matter what one did things would just freeze or sometimes not even respond to the  command at all.  At least things are almost always working for me these days, even if it is slower than on any other forum or Facebook that I post on..

EDIT: Something is wrong here, or should I say right?   I just pushed Submit Reply at the bottom right of the page. And it posted immediately.  How pleasantly strange :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

All I get is 406 Not Acceptable  An appropriate representation of the requested resource could not be found on this server.  This error was generated by mod_security.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everyone note: it is the fault of chapala.com and whatever software they are using, not YOU. I can't access it from Firefox on my PC anymore, but can from Chrome. It's a problem with however their security setup reacts to individual IP addresses and software. Yesterday I tried to log in from a friend's PC that I had used the day before, and I was told I was barred for 15 minutes. The week before the same PC told me it didn't recognize my password. At the same time, my tablet had no problem logging in.

The timeout message indicated in Colibri's post was not actually a time out in the standard way; it was because the server wouldn't do a proper handshake with that computer, due to the same software issues.

The whole scenario is getting pretty old. Chapala.com knows of the problem, and it affects their main real estate too. Two weeks plus is a very long time to not get the problem fixed.

  • Like 2
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...