Jump to content
Chapala.com Webboard

Search the Community

Showing results for tags 'at least at my house'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Chapala.com Webboard
    • Ajijic/Chapala/Guadalajara
    • Let's Talk About our Furry and Feathered Friends
    • Mexico General
    • Customs and Immigration
    • La Cocina
    • Charitable and Other Events Upcoming
    • Lakeside Restaurant/Bistro Happenings
    • THE LAKESIDE ART SCENE
    • Lake Chapala Society
    • American Legion
    • Learning Spanish
    • Lago de Chapala
  • Classifieds
    • Automobiles
    • Computers & Software
    • General Merchandise
    • Pets & Supplies
    • Collectibles

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I live at the top of the hill in Ajijic, just above Las Salvias. I came home this afternoon only to learn that even after resetting my modem and turning the power on and off the internet light on my modem rather than being green has been either Red or no light at all. All other lights were working. My phone is working well, but no internet. I tried wirelessly and via cable. Nothing. Anyone else having problems with their Telmex internet? How am I connected at the moment? via a slower IZZI or Telecable connection.
×
×
  • Create New...